ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

693 880 6493

Πείτε μας τι θέλετε να πραγματοποιήσετε και αφήστε την υλοποίηση σε μας. Είμαστε οι κατάλληλοι άνθρωποι για την επιτυχία των project σας.

INNODEVE

Η διαδικασία που ακολουθείται

Η ομάδα μας έχοντας στο επαγγελματικό ενεργητικό της πολυετή και σημαντική εμπειρία στα θέματα Project Management, Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διοργάνωσης Εκδηλώσεων από έργα σε Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιθυμεί να προσφέρει στοχευμένα πλέον τις αντίστοιχες υπηρεσίες.

01

Στελέχη της εταιρεία

Οι συνεργάτες αποτελούνται από έμπειρους επαγγελματίες

02

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Παράσχουν τις καταλληλότερες υπηρεσίες

03

Υλοποιήσουν τα σχέδιά σας

Δουλεύουμε οποιοδήποτε project για εσάς Δημόσιο & Ιδιωτικό.

Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις

Οι επιχειρήσεις ή start ups βρίσκουν σε εμάς μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων που ασχολούνται με τρόπο μεθοδικό και συντονισμένο έτσι ώστε να αυξάνεται σταθερά η αναγνωσιμότητα της επιχείρησης και να αναπτύσσεται το δίκτυό της.

Στηρίζουμε τις start ups  και τι επιχειρήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αντιπροσωπεύουμε τους νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς σε εκδηλώσεις και networking events ενώ ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τη διοικητική τους υποστήριξη βοηθώντας τους να επικεντρωθούν στην εξέλιξη του προϊόντος και των υπηρεσιών τους.

Οι επιχειρήσεις  βρίσκουν σε εμάς εμπειρία, αμεσότητα και ευελιξία στην εκπροσώπησή τους. Έχουμε σφαιρική αντίληψη των θεμάτων που τους απασχολούν αναφορικά με την εσωτερική επικοινωνία, την προώθηση του έργου τους και την επιλογή των σωστών δράσεων που ενισχύουν την εταιρική εικόνα και το προϊόν/ υπηρεσία τους.

Είμαστε πιστοποιημένοι στη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και τη διαχείριση κρίσεων, και επομένως οι πελάτες μας απολαμβάνουν αίσθημα σιγουριάς και μακροπρόθεσμα οφέλη.

Η συνεργασία μας με τους πολιτικούς υποψηφίους- πελάτες μας διακρίνεται από συνέπεια και σταθερότητα∙ η υποστήριξή μας είναι πλήρης και εκτείνεται στη στρατηγική διαχείριση της δημόσιας εικόνας, το γραφείο τύπου, τη διοργάνωση των πολιτικών συγκεντρώσεων και την παραγωγή υποστηρικτικού οπτικο-ηχητικού υλικού.

Ειδικότερα παρέχουμε:

Media

Τα ΜΜΕ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής επικοινωνίας μιας εταιρίας. Στην εταιρέια μας έχουμε ισχυρή παρουσία στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ενώ φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν στοχευμένηπροβολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης Τοπικά, Περιφερειακά ή Πανελλαδικά και να προβαίνουν σε σωστές κινήσεις δημοσιότητας στα πλαίσια ενίσχυσης της θέσης και της εικόνας τους και της φήμης τους.

Διαχειριζόμαστε το γραφείο τύπου και την εκπροσώπησή των πελατών μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα social media. Επίσης, εκπαιδεύουμε το προσωπικό τους σε θέματα που άπτονται των ΜΜΕ και το δημόσιο λόγο.

Έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής οπτικοακουστικού, ενημερωτικού ή προωθητικού υλικού για έντυπο και ψηφιακό τύπο.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε για εσάς:

Διοργανώσεις

Για την εταιρεία μας, τα events αποτελούν βασικό κομμάτι της εμπειρίας κάθε ενός από εμάς. Μικρής ή μεγάλης εμβέλειας, με υψηλούς προσκεκλημένους ή για συγκεκριμένες ομάδες στελεχών, έχουμε συμβάλλει σε εξαιρετικές διοργανώσεις για τις οποίες θα χαρούμε να σας μιλήσουμε από κοντά.

Υλοποιούμε πάντα αυτό που ταιριάζει σε εσάς και εξυπηρετεί το σκοπό για τον οποίο απαιτείται η διοργάνωση. Διαθέτουμε ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων προμηθευτών και αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες οπτικοακουστικών μέσων ώστε να επιτυγχάνουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα χωρίς εσείς να καταβάλλετε χρόνο ή κόπο.

Τα events που διοργανώνουμε ή υποστηρίζουμε προβάλλονται στοχευμένα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, και αποτιμώνται μετά την ολοκλήρωσή τους.

Η εκτενής μας εμπειρία περιλαμβάνει:

Marketing

Δημιουργούμε για εσάς καμπάνιες που ξυπνούν το ενδιαφέρον, εμπνέουν εμπιστοσύνη και προσθέτουν αξία στο προϊόν ή το σκοπό σας. Σας υποστηρίζουμε στη διαχείριση και ανάπτυξη της πελατειακής σας βάσης, σύμφωνα με τους εταιρικούς σας στόχους.

Αντιλαμβανόμαστε τις συνεργίες της στρατηγικής επικοινωνίας και του marketing και φροντίζουμε ώστε κάθε project μας, μικρής ή μεγάλης εμβέλειας να υποστηρίζεται συνδυαστικά με την κατάλληλη προώθηση.

Σημαντικό μας πλεονέκτημα το δίκτυο των συνεργατών μας, οι οποίοι ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας.

Αναλαμβάνουμε για εσάς:

Πολιτική Επικοινωνία

Χαράζουμε στρατηγική λαμβάνοντας υπόψη τις έρευνες της κοινής γνώμης, τις πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και ψυχογραφικές αλλαγές που συντελούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Παράγουμε ιδέες για την υλοποίηση της στρατηγικής. Αναπτύσσουμε το μήνυμα και προτείνουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να επικοινωνηθεί. Δουλειά μας είναι να ενοποιήσουμε τα τέσσερα αυτά στοιχεία, υπό μια εννιαία φιλοσοφία και κουλτούρα.

Γι’ αυτό τον λόγο συνεργαζόμαστε με ένα δίκτυο εταιρειών υψηλής εξειδίκευσης από τον χώρο της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών.

Η επικοινωνιακή στρατηγική, το μήνυμα, ο πολιτικός λόγος, τα εργαλεία που θα χρησιμοποιηθούν πρέπει να πείσουν τον πολίτη. Πάνω απ’ όλα πρέπει να συνδέονται άμεσα με τον τρόπο που οργανώνεται η εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Ειδικά σήμερα, όπου η δυσπιστία των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, είναι αναγκαία η συγκροτημένη παρουσία ενός πολιτικού προσώπου. Οι επόμενες εκλογές θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όσους σκοπεύουν να θέσουν υποψηφιότητα.

Αναλαμβάνουμε για εσάς:

Αθλητικό Management

Αναλαμβάνουμε νέους αθλητές / ταλέντα, διαχειριζόμαστε τη δημόσια εικόνα τους για την υποβοήθηση – boost – της καριέρας τους.

Επιπροσθέτως, ειδικευόμαστε στην διοίκηση και διαχείριση Αθλητικών Εγκαταστάσεων / Γυμναστηρίων.

Επιπλέον ειδικευόμαστε σε:

Καινοτομία

Η καινοτομία αποτελεί βασικό προσδιοριστικό παράγοντα της οικονομικής προόδου που ωφελεί τους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και την οικονομία συνολικά. Στην οικονομική θεωρία, ο όρος «καινοτομία» αναφέρεται στην ανάπτυξη και εφαρμογή ιδεών και τεχνολογιών που βελτιώνουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες ή καθιστούν την παραγωγή τους αποδοτικότερη.

Πώς ακριβώς εκπληρώνει τον συγκεκριμένο ρόλο, πώς συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη και ποιες ενέργειες την προάγουν;

Ειδικότερα παρέχουμε:

Συμβουλευτική Μελέτες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την Συμβουλευτική υποστήριξη, την σύνταξη και την υποβολή φακέλων συμμετοχής – μελετών για τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνε:

  • Την ενημέρωση
  • Τον σχεδιασμό
  • Την σύνταξη μελέτης,
  • Την υποστήριξη και παρακολούθηση υλοποίησης έργου για προγράμματα που αφορούν

         επιχειρήσεις και οργανισμούς ιδιωτικού & ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Ειδικότερα παρέχουμε: