H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

INNODEVE

Γνωρίστε την εταιρία μας !

Από τη σύλληψη της ιδέας στην υλοποίηση και από τη στρατηγική ως τη δημιουργική διαχείριση, η εταιρεία μας είναι ο ιδανικός συνεργάτης ότι αφορά την Συμβουλευτική, την ανάπτυξη καινοτόμων σχεδίων, project & event management, το marketing και την επικοινωνία.

Αναλύουμε και εξετάζουμε όλες τις πλευρές του project και βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση, ανεξαρτήτως οικονομικού στόχου κι όπου κι αν βρίσκονται.

Η ομάδα μας έχοντας στο ενεργητικό της πολυετή και σημαντική εμπειρία στα θέματα Συμβουλευτικής, Ανάπτυξης και καινοτομίας,  Project Management, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, Διοργάνωσης Εκδηλώσεων με έργα τόσο σε Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιθυμεί να προσφέρει αντίστοιχες υπηρεσίες για οποιονδήποτε συνεργάτη.

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη και την την υποστήριξη επιχειρηματικών και ερευνητικών δράσεων και ενεργειών, μέσα από συνεργασίες και συνέργιες των πυλώνων της τετραπλής έλικας (Quadraple Helix Model)  ή Cluster ήτοι: Δημόσιου τομέα, επιχειρήσεων, ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, με εστίαση στους τομείς της γνώσης, της συν-δημιουργίας και της καινοτομίας εν γένει, της αστικής και περιφερειακής ανάπτυξης, και της κλιματικής αλλαγής και του περιβάλλοντος. Ο σχεδιασμός και ανάληψη δράσης για τη συνεργασία, όσον αφορά τους τομείς της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Αειφορίας, της Βιοοικονομίας, της προστασίας του Περιβάλλοντος, της Κυκλικής Οικονομίας, της οικοκαινοτομίας, της χωρικής & αστικής ανάπτυξης, της προβολής, δημοσιότητας και ευαισθητοποίησης του κοινού με παραδοσιακά και σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη της δημοσιότητας, της επικοινωνίας και τις Δημόσιες Σχέσεις, διαχείριση Media, Διοργάνωση Συνεδρίων και Εκδηλώσεων, Μάρκετινγ εταιρειών διαχείριση Ψηφικών Μέσων, Digital Marketing, Management εταιρειών ή Start ups.

Βελτιώνουμε την δημόσια εικόνα της εταιρίας σας, της φήμης

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επικοινωνιολόγους, οικονομολόγους, Marketing, Digital Marketing & Social Media experts στελέχη HR, CSR.

Εργαζόμαστε με πλάνο σε στρατηγικά σχέδια και στόχο ώστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.